Dnes objednáváte na výdejní/rozvozový den čtvrtek 12.9.2019. Nákup vyzvednete na adrese Prachňanská 325, Kutná Hora nebo zvolíte POLOPO rozvoz až domů v okolí po Kutnohorsku! Zavážíme Kutná Hora, Kolín, Čáslav a přilehlé obce do 10km.

Dvouplísňový sýr 110 g

5003
1 hodnocení
  • 1 z 3

Dvouplísňový sýr 100 g
sýr camembertského typu s bílou plísní na povrchu a modrou plísní v těstě
ruční výroba

  • 45 Kč / 1 ks
  • (> 5 ks) Skladem
45 Kč
Kategorie: MLÉČNÉ VÝROBKY
Hmotnost: 0.1 kg
složení: kravské
kategorie: mléčné
 

Složení: pasterované kravské mléko, mlékárenské kultury, Penicillium camemberti, Penicillium roqueforti, sůl.
Sušina min. 40 %, tuk v sušině min. 50 %.

Sýr je balený v papírové krabičce. Uchovejte od 4 do 8 stupňů.

Mlékárna Kopecký byla založena v roce 1999 a nyní je spravována zakladatelem Petrem Kopeckým a jeho ženou Irenou. V současné době má sedm zaměstnanců, kteří vyrábějí sýry tradičním - ručním způsobem. Své sýry dodává na trh pod hlavičkou Salix.

Nízký válec měkkého sýra s porostem ušlechtilé bílé plísně na povrchu a modré plísně uvnitř těsta. Expedován je mladý nebo středně zralý, který je nejvhodnější k přímé konzumaci. Sýry správně zrají při teplotě 8 - 15 stupňů, a dozrávají nejen od povrchu ke středu, ale také od kolonií modré plísně do stran. Při nižší teplotě sýr zpomaluje či téměř zastaví své zrání. Při vyšší teplotě naopak začne stárnout ušlechtilá plíseň aniž by sýr dosáhl kvalitního prozrání těsta. Sýry se při zrání nesmí uzavírat do neprodyšných nádob, neboť sýr dýchá a potřebuje ke svému zrání vzduch.

 

Firma Mlékárna Kopecký byla založena v roce 1999 Petrem Kopeckým a posléze v roce 2005 přešla na společnost s ručením omezeným. Nynějšími majiteli jsou manželé Irena a Petr Kopecký. V současné době zde pracuje sedm zaměstnanců.

   Výroba je zaměřena na plísňové sýry a produkty jsou expedovány pod hlavičkou SALIX. Tuto hlavičku mají i výrobky starší sesterské firmy , Tavírna sýrů Salix s.r.o., jejímiž majiteli jsou další rodinní příslušníci. Obě provozovny sídlí na témže pozemku Chotusice 11.

   V roce 2008 firma Mlékárna Kopecký,s.r.o. úspěšně prošla veterinárním auditem a byla schválena potravinářským provozem splňujícím požadavky EU.V roce 2012 firma prošla auditem evropských komisařů bez připomínek.

 

   Výroba sýrů je tradiční - ruční zpracování. Většina produkce je distribuována do lahůdkářských provozů a sýrařských prodejen. Naše speciality - Sýr s bílou plísní na povrchu Speciál ( obdoba brie ), Popelák, kozí sýry a Haťovský dvouplísňový sýr - jsou k zakoupení v našich podnikových prodejnách v Chotusicích u Čáslavi, v Hatích u Uhlířských Janovic, v Kolíně ul. Vávrova, v podnikových prodejnách mlékáren AW spol.s r.o., Orerro a.s. a Polabské mlékárny a.s., v síti prodejen Náš grunt s r.o., Sklizeno a Česká stodola.



Více zde: https://mlekarnakopecky.webnode.cz/o-nas/

Firma Mlékárna Kopecký byla založena v roce 1999 Petrem Kopeckým a posléze v roce 2005 přešla na společnost s ručením omezeným. Nynějšími majiteli jsou manželé Irena a Petr Kopecký. V současné době zde pracuje sedm zaměstnanců.

   Výroba je zaměřena na plísňové sýry a produkty jsou expedovány pod hlavičkou SALIX. Tuto hlavičku mají i výrobky starší sesterské firmy , Tavírna sýrů Salix s.r.o., jejímiž majiteli jsou další rodinní příslušníci. Obě provozovny sídlí na témže pozemku Chotusice 11.

   V roce 2008 firma Mlékárna Kopecký,s.r.o. úspěšně prošla veterinárním auditem a byla schválena potravinářským provozem splňujícím požadavky EU.V roce 2012 firma prošla auditem evropských komisařů bez připomínek.

 

   Výroba sýrů je tradiční - ruční zpracování. Většina produkce je distribuována do lahůdkářských provozů a sýrařských prodejen. Naše speciality - Sýr s bílou plísní na povrchu Speciál ( obdoba brie ), Popelák, kozí sýry a Haťovský dvouplísňový sýr - jsou k zakoupení v našich podnikových prodejnách v Chotusicích u Čáslavi, v Hatích u Uhlířských Janovic, v Kolíně ul. Vávrova, v podnikových prodejnách mlékáren AW spol.s r.o., Orerro a.s. a Polabské mlékárny a.s., v síti prodejen Náš grunt s r.o., Sklizeno a Česká stodola.



Více zde: https://mlekarnakopecky.webnode.cz/o-nas/

Firma Mlékárna Kopecký byla založena v roce 1999 Petrem Kopeckým a posléze v roce 2005 přešla na společnost s ručením omezeným. Nynějšími majiteli jsou manželé Irena a Petr Kopecký. V současné době zde pracuje sedm zaměstnanců.

   Výroba je zaměřena na plísňové sýry a produkty jsou expedovány pod hlavičkou SALIX. Tuto hlavičku mají i výrobky starší sesterské firmy , Tavírna sýrů Salix s.r.o., jejímiž majiteli jsou další rodinní příslušníci. Obě provozovny sídlí na témže pozemku Chotusice 11.

   V roce 2008 firma Mlékárna Kopecký,s.r.o. úspěšně prošla veterinárním auditem a byla schválena potravinářským provozem splňujícím požadavky EU.V roce 2012 firma prošla auditem evropských komisařů bez připomínek.

 

   Výroba sýrů je tradiční - ruční zpracování. Většina produkce je distribuována do lahůdkářských provozů a sýrařských prodejen. Naše speciality - Sýr s bílou plísní na povrchu Speciál ( obdoba brie ), Popelák, kozí sýry a Haťovský dvouplísňový sýr - jsou k zakoupení v našich podnikových prodejnách v Chotusicích u Čáslavi, v Hatích u Uhlířských Janovic, v Kolíně ul. Vávrova, v podnikových prodejnách mlékáren AW spol.s r.o., Orerro a.s. a Polabské mlékárny a.s., v síti prodejen Náš grunt s r.o., Sklizeno a Česká stodola.



Více zde: https://mlekarnakopecky.webnode.cz/o-nas/
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.