Hlíva ve sladkokyselém nálevu 440ml - PASEKOVI!
Popis
Hlíva ve sladkokyselém nálevu se zeleninou 440ml.
Složení: Hlíva, voda, cukr, sůl, ocet, paprika, cibule, směs koření, hořčičné semínko.
Dodavatelem hub jsou manželé Pasekovi z Pardubicka: JE TO DLOUHÝ .. ALE STOJÍ ZA TO PŘEČIST CELÉ!!!!!
V poslední době se stále častěji setkávám s názorem zákazníků, že houby od nás jsou nějaké lepší a chutnější, než ty, které jsou občas nuceni koupit někde jinde."
Dále o sobě říkají:
Teplomilné druhy a zelenina pro nejranější sklizeň jsou předpěstovány v pařeništi a následně sázeny do fóliovníku, méně náročné druhy rostou na zahradě a ty nejméně náročné pak na poli. Kromě obecně známé zeleniny jako mrkev, celer, salát, rajčata… se pěstují i ty méně známé, např. lebeda zahradní, černá ředkev, tuřín, mangold, kadeřavá kapusta a jiné.
Důraz je kladen na pěstování co nejšetrnější k životnímu prostředí, což dokládá i maximální omezení používání povolených přípravků a mechanizačních prostředků a naopak individuální péči od setí až po sklizeň v podobě ruční práce a v neposlední řadě také snaha používat co nejvíce vlastní osivo.
Ke hnojení se používá hnůj, kompost nebo zelené hnojení. Ochrana rostlin před škůdci a chorobami je řešena zejména preventivně střídáním plodin, pěstováním smíšených kulktur, zakrýváním netkanou textilií, případně ručním sběrem škůdců a odstraňováním napadených rostlin nebo jejich částí. Ve výjimečných případech při nadměrném výskytu je použito přípravků povolených pro ekologické zemědělství.
Více zde: https://www.bio-zelenina.cz/biozelenina
mnbmewTeplomilné druhy a zelenina pro nejranější sklizeň jsou předpěstovány v pařeništi a následně sázeny do fóliovníku, méně náročné druhy rostou na zahradě a ty nejméně náročné pak na poli. Kromě obecně známé zeleniny jako mrkev, celer, salát, rajčata… se pěstují i ty méně známé, např. lebeda zahradní, černá ředkev, tuřín, mangold, kadeřavá kapusta a jiné.
Důraz je kladen na pěstování co nejšetrnější k životnímu prostředí, což dokládá i maximální omezení používání povolených přípravků a mechanizačních prostředků a naopak individuální péči od setí až po sklizeň v podobě ruční práce a v neposlední řadě také snaha používat co nejvíce vlastní osivo.
Ke hnojení se používá hnůj, kompost nebo zelené hnojení. Ochrana rostlin před škůdci a chorobami je řešena zejména preventivně střídáním plodin, pěstováním smíšených kulktur, zakrýváním netkanou textilií, případně ručním sběrem škůdců a odstraňováním napadených rostlin nebo jejich částí. Ve výjimečných případech při nadměrném výskytu je použito přípravků povolených pro ekologické zemědělství.
Více zde: https://www.bio-zelenina.cz/biozelenina/